+31 (0)546 - 639 020

Constructief & innovatief,
     uitgerekend de sterkste!

CHOOSE YOUR LANGUAGE

+31 (0)546 - 639 020

Werkdagen van 08:00 tot 12:30 uur
en van 13:00 tot 16:30 uur.

E-mail: info@sanger-ibct.nl

Bezoekadres:
Twentepoort Oost 4210
7609 RG Almelo

Postadres:
Postbus 224
7600 AE Almelo

kvk nr.: 06064831
Privacy

Prefab producten

Constructief ontwerp
Wij hebben jarenlange ervaring met diverse prefab bouwsystemen in zowel beton als hout en staal. Wij kunnen zorgen voor gedetailleerde informatie en adviezen bij constructies voor toeleveranciers in de bouw.

Ook hebben wij ruime ervaring in de prefab betonsector, zowel nationaal als internationaal. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om prefab elementen zoals trappen, wanden, bordessen, vloerplaten, balken en kolommen. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Wij tekenen alle elementen in een 3D-tekenprogramma. Dit geldt ook voor de benodigde wapening in de elementen. Daardoor kan er snel een complete staallijst gemaakt worden. Deze kunt u vervolgens gebruiken voor uw calculatie.

Vloerplaten
Wij berekenen en tekenen onder andere breedplaat vloeren voor diverse leveranciers.

Massieve en holle wanden
Wij berekenen en tekenen massieve wanden voor diverse leveranciers. Tevens doen wij dit voor zogenaamde holle wandelementen. Deze wanden bestaan uit twee prefab betonschillen, welke op de bouwplaats worden volgestort.

Balken en kolommen
In prefab constructies krijgt men vaak te maken met prefab balken en kolommen. Deze kunnen ook door ons worden uitgerekend en getekend.

Trappen en bordessen
Het uittekenen van prefab trappen (met bijbehorende bordessen) in allerlei vormen en afmetingen kunt u aan ons uitbesteden. Wij hebben ruime ervaring met het berekenen en tekenen van deze betonconstructies.

Specials
Wanneer u ideeën heeft voor het ontwerp of de uitwerking van prefab (sier)constructies, contacteer ons dan voor een op maat gemaakt voorstel omtrent de mogelijkheden en uitwerking.