+31 (0)546 - 639 020

Constructief & innovatief,
     uitgerekend de sterkste!

CHOOSE YOUR LANGUAGE

+31 (0)546 - 639 020

Werkdagen van 08:00 tot 12:30 uur
en van 13:00 tot 16:30 uur.

E-mail: info@sanger-ibct.nl

Bezoekadres:
Twentepoort Oost 4210
7609 RG Almelo

Postadres:
Postbus 224
7600 AE Almelo

kvk nr.: 06064831
Privacy

Voor aannemers

Constructieve steun
Werkt u bouwprojecten grotendeels zelf uit? Dan kunt u onze hulp zeker gebruiken om grote en kleine constructieproblemen snel en zo economisch mogelijk op te lossen. Op basis van uw wensen en onze grote kennis en ervaring staan wij klaar voor deskundige advisering in gevarieerde grote of kleinere staal-, hout- en betonconstructies.

Ook de verschillende fundatiemogelijkheden kunnen wij desgewenst voor u uitwerken. Wij hebben een zeer grote ervaring in de utiliteits- en woningbouw, maar ook voor renovaties bieden wij passende adviezen en oplossingen.

Constructief tekenwerk
De werktekeningen die wij voor u maken kunnen direct worden doorgegeven naar de bouwplaats.

Bij gestort beton zijn wij in staat om staallijsten te genereren uit onze tekeningen. Daardoor hoeft u de wapeningstaven nooit meer na te tellen. U kunt deze lijsten rechtstreeks naar uw wapeningleverancier doorsturen nadat u de hoeveelheid kilo’s heeft nagelopen.

Bouwkundig tekenwerk
Als u de werktekeningen door ons laat tekenen, blijven de lijnen kort en overzichtelijk en kan er efficiënt gewerkt worden op de bouwplaats. Wij hebben een zeer grote ervaring met het maken van bestek- en werktekeningen en stellen deze graag in dienst van onze opdrachtgevers.

Uitvoering
Ook bij de uitvoering van uw plannen kunt u ons altijd om advies en ondersteuning vragen. Wij staan naast u op de bouwplaats wanneer dit nodig is of wanneer u daar om vraagt.